Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алла Пугачова посвети песен на Емил Димитров

отпечатай новината

05.03.2010 11:15 | Видян 8291 пъти | Гласували 1

Алла Пугачова посвети песен на Емил Димитров

Алла Пугачова посвети легендарната си песен "Миллион алых роз" на покойния си приятел Емил Димитров. Това се случи по време на прощалния й концерт с българската публика, която препълни зала 1 на Националния дворец на културата. Звездата на руската естрада пя без почивка в продължение на 2 часа, смени два тоалета и се върна на сцената за два биса. Шоуто на Алла в София беше част от последното й турне, след което тя слиза окончателно от голямата сцена, пише dariknews.bg. Най-обичаната певица в Русия ще завърши кариерата си с концерт в Полша.
И макар да посвети един от хитовете си на Емил Димитров, Алла Пугачова така и не изпя по време на концерта си неговата "Арлекино". Именно с тази песен изгря звездата й през 1975 година на фестивала "Златният Орфей". Публиката обаче не й се разсърди за постъпката. Вместо това пя с нея "Миллион алых роз" и я затрупа с букети, не само от рози.
В зала 1 на НДК Алла Пугачова, в комбинация с уникални визуални ефекти, представи повече от 20 свои песни, както нови, така и добре познати. Направи го заедно с 11 музиканти, които свириха и пяха на живо. На няколко пъти звездата на руската естрада благодари на България. Затова, че преди 35 години първа я е забелязала, затова, че я е родила като изпълнителка и й е дала популярност. А след като призна, че сърцето й плаче от щастие Алла Пугачова дори си позволи да слезе от сцената и да отиде сред публиката - жест, който прави рядко.
Че прекратява концертната си дейност Пугачова обяви през 2009 година, малко преди да навърши 60 г. И за да се прости с феновете си, тръгна на мащабно турне, което премина през Русия, Украйна, Германия. Краят на продължилата 35 години кариера ще е в Полша с концерт в края на март. След него обаче Алла няма да изостави музиката. Най-мащабният й проект, свързан с нея, се нарича "Театър на песента" и ще бъде построен в Санкт Петербург. Огромният комплекс ще е готов до 3 години, като за създаването му ще бъдат похарчени минимум 100 милиона долара.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !